Tuesday, April 28, 2015

GoPro Kamera Denmark

Med et GoPro kamera kan man fange de vigtigste øjeblikke - det er et kamera, som har mange forskellige funktioner, der skiller sig ud fra konkurrenterne, og med flere avancerede egenskaber er Go Pro-kameraet bestemt værd at overveje, når man har et nyt kamera i tankerne.

GoPro KAMERAS


Først og fremmest kan det både bruges til almindelige fotos samt til videooptagelser. Du kan let optage videoer i 30fps 1080p, hvilket gør kameraet perfekt, hvis du for eksempel skal filme videoer og vil vise dem på YouTube. Vælger du et af de dyrere GoPro-kameraer, såsom HERO4 Black, kan du endda optage med op til 100 billeder per sekund (fps).

Der er ingen skærm på kameraet, så det kan være svært at se, hvad du filmer undervejs, men eftersom man via Wi-Fi kan kæde det sammen med en anden enhed, er det aldrig noget problem. Med en linse, der har en vinkel på 170 grader, bør man dog også få det hele med uanset om man ser gennem en skærm eller ej, så der er altså ingen undskyldning for ikke at anskaffe sig et GoPro kamera, hvis man har behov for at filme hverdagen.

Selvom den største grund til at købe et GoPro kamera nok er for at filme i høj kvalitet, er det altså også i stand til at tage gode stillestående billeder. Da de nyere versioner samtidig er vandtætte ned til 40 meter i etui, kan man altså i den grad udnytte det til ting, der ellers ikke ville være mulige med mange øvrige kameraer.


I det hele taget er GoPro kameraer veldesignede og ganske lette at benytte for enhver. Udover at de selvfølgelig fungerer til perfektion, er der også de essentielle HDMI- og USB-indgange, samt plads til et Micro SD-kort. Forbindelse via Wi-Fi og Bluetooth virker også upåklageligt, hvorfor GoPro-kameraerne må siges at være nogle af de mest solide kameraer på markedet. Adskillige gode anmeldelser bakker også op om GoPro - så leder du efter et velfungerende actionkamera, er det uden tvivl et oplagt valg.

No comments:

Post a Comment